Så blev der igen sået tvivl, om det er muligt at holde dåb og fest for Michala.
Vi afventer de udmeldinger vi får fra statsministeren og SST efter påsken, om de forventer at kirkerne er åbne for offentligheden den 11/7 og om det er forsvarligt at samles mere end 10 mennesker til et privat arrangement.
OPDATERET 7/4-2020
  Ny dato for dåb fundet - Opdateret 21/03-2020
Det er lykkedes Karina at booke dåb i Sct. Bendts kirke lørdag den 11/7-2020 13:00, nøjagtig 3 måneder efter den oprindelige dato.

Samtidig har hun også lagt hårdt ud og fået ombooket festlokalet til samme dag.
Vi er rigtig glade i låget her i Ringsted, vi kan nu igen  indbyde jer til døbelse i kirken og efterfølgende farlig fest i Vigersted forsamlingshus.

Hvis vi bare havde set "den" komme, skuller der jo bare have stået 11/7 og ikke 11/4 på  indbydelsen.

Nu det kun er en lille trykfejl, så lader vi den ligge og rettelsen blive elektronisk.

Gør sommerklunset klar, så dækker vi op til fest.
Vi skal stadig være forsigtige...
Både Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut er meget forsigtige med at melde ud hvordan sygdomsbilledet ser ud om 1, 3 og 5 måneder.
 
Ingen tør sige noget om konkrete forudsigelser, forståligt nok. Det er lidt svært at læse i krystalkuglen. Men læser man lidt på de statistikker de har lagt op, så bør kurven bløde af lidt efter påske.

Pandamien vil stadig ræse rundt i Danmark, men vejret og vores adfær vil dæmpe det hele til et niveau, hvor lokale foranstaltninger vil mindske smitterisiko så meget at man igen kan mødes uden at være bange for at bære en Covid19 med hjem.
Hvorfor oplyse om alt det her som alle jo allerede har hørt til ukendelighed i pressen...?

Selv om vi holder dåben et godt stykke tid efter den værste krise er faldet til ro, så vil der statistisk stadig være 1-2 personer med til festen som kan bære rundt på  fætter Corona.

Vi skal derfor stadig passe på hinanden og være ekstra grundige med håndhygiejne mm.
COVID19 - Corona virus - Ny dato til barnedåb - Opdateret 19/03-2020
Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at både Danmark og resten af verden er angrebet af en hidsig virus som smitter meget hurtigt og rigtig mange mennesker.

Ringsted sogn har pt lukket alle kirker hele marts måned. Hvis pandamien bliver værer, vil der formindtlig blive lukket helt ned for alle kirkelige handlinger et stykke ud i fremtiden.

Ens statistiske øje siger, der går 2-3 måneder før der igen bliver lukket op for alm. kirkelige handlinger i Ringsted.
   
Vi er derfor nødsaget til at flytte Michalas barnedåb til en ny dato:-(
Vi er alle 3 rigtig kede af at udskyde både dåb og fest, men vi skal tage hensyn til de familiemedlemmer der kan blive påvirket negativt af os andre. Ikke mindst tage del i alle offentlige anbefalinger om ikke at mødes i forsamlinger på mere end pt. 10 personer.
Vi følger udviklingen meget tæt, og hører efter hvad sundhedsstyrelsen og resten af det offentlige anbefaler. Som det ser ud nu, så vil der falde mere ro på jo længere ind på sommeren vi kommer.
Vi håber på forståelse fra alle, både dem der mener vi går "overkill" og dem der som os tager det roligt og tager bestik af situationen dag for dag, time for time.

Vi vil ikke ligge posteringer ind på Michalas konto, der i hendes fremtid kan føres tilbage til andres ulykke.

Dette og hensynet til alle fornuftige formaninger fra det offentlige.... Kærlige tanker til alle inviterede gæster.
   
Vi melder ud med rigets tilstand og en ny dato til Michalas barnedåb, senest inden ugens udgang.
Hvis alle brikkerne fra dagens korrespondance falder i hak, har vi en ny dato til kirke og festlokaler på plads om ganske få dage.
   
<-----Tilbage til forsiden Gå til ønskelisten----->