Vi skal gøre rigtig meget for ikke at sende en af vores gæster til tælling pga den forbandede pandami vi har rendende rundt omkring os.

Det har med alt tydelighed vist sig, at den danske "model" med at spritte af og holde en høj hygiegne, det virker. Ikke kun på Corona, men også på alle andre spændende ting vi slæber med hjem når vi har været ude for husets 4 væge.

Der vil derfor være en hel del tiltag til barnedåben som vi normalt ville se lidt gennem fingerne med.

I baren og andre strategiske steder, vil der være opsat håndsprit som vi beder alle om at benytte inden i foretager jer andet. Det kan være ved kagebordet, ved toiletterne mm.

På den måde lukker vi en stor del af de links der skal til for at overføre smitte til andre.

Under middagen, altså der hvor vi skal kaste en masse dejlig mad i maven, vil der være pænt mange der har fat i de samme tag-ting i bufeten.

Vi er normalt ikke fluekneppere, men lige her ser vi et problem hvis ikke vi alle passer på hinanden. Derfor opfordre vi lige her alle til lige at minde sidemanden eller baglommen om at huske....

Vi har just modtaget et fantastisk forslag fra Melinda & Henrik... Hvorfor ikke have hvert vores sæt tag-ting?

Den er fanget og er en fantastisk god ide. Den vil lukke et stort hul da vi jo alle normalt har fat i den samme tingtang til kartofler, kød sauce mm.

Der vil derfor ved alle pladser være jeres almindelige bestik til at spise med, derudover et sæt gafler mm. til at lange ko over disken til jeres tallerken. Saucen vil blive flyttet til jeres bord, så her er det justitsministeren på bordet der styre at i overholder bordets "regler"

Prøv derfor selv at tænke både på din bordame / bormand og alle os andre, ved at holde en høj hygiegne og bruge de værktøjer vi har lagt ud.

Der vil løbende komme lidt info om besætningen på skuden. Altså hvor mange der kommer og ikke mindst, hvordan vi bliver sat under maden.

Vi vil prøve at sætte jer sammen så det giver en rimelig relation til familie og gør det nemmere både at sætte gang i festen, ikke mindst at spore relationer hvis det skulle munde ud i smitte.

Det hele handler jo om at hvis vi får en i selvskabet der bliver fanget i en Covid-19, så kan vi oplyse hvem man har været tæt på i mere end 15 minutter.

 

Vi beder inderligt også alle om at mærke efter på dagen, om man har føling med om der er noget galt.
Hvis du har symptomer, men er i tvivl, om du er ”rigtig” syg, beder vi dig om, at du betragter dig selv som syg og melder afbud til festen.

Det vil hjælpe ikke mindst Michala, med at kunne huske tilbage på en barnedåb under en pandami, som blev holdt og gennemført uden at nogle af hendes gæster var årsag til andres sygdom / ulykke.

  Nedenstående er det offentliges godkendelse af at vi må forsamles til barnedåb den 11/07-2020, og må feste til langt ud på natten uden at der er nogle der blander sig.
Den røde tråd i dekretet er at der ikke må være offentlig adgang for gæster der ikke er inviteret.