Så lykkedes det endelig....

Vores fantastiske regering og folketing har som forventet givet deres tilladelse til at vi må forsamles den 11 juli og fejre Michalas svømmeundervisning. 1000 tak for det.

Det vil stadig være en lidt anderledes fest end vi havde ønsket, men med lidt snilde og sund fornuft, kan vi stadig give jer, os selv og Michala en mindeværdig barnedåb som vi kan huske tilbage på med glæde.

Vi har ændret lidt i den måde vi skal sidder til bors på, den måde vi går til maden og baren på, og også lidt ændringer i programmet i kirken.

   

På ovenstående links prøver vi at give alt den information vi har kunne finde, og håber inderligt at alle vil overholde de "regler" som der nu engang skal efterleves hvis vi skal komme igennem uden at ligge hele festen i seng med influenza.

Der er sikkert massere af spørgsmål. Søger man på Inder-nettet så vil der være rigtig rigtig mange svar, der hver især peger i hver sin retning. Vi mener at have fundet de rigtige svar på det meste, taget fra det offentlige der er meldt ud, plus den viden vi selv har omkring hygiegne mm.

Spør endelig hvis i er i tvivl, måske vi også kan lære lidt på den konto.

Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at passe på os alle sammen:-)

Forsamlingshuset...
Opdateret 09/07-2020
Corona information...
Opdateret 07/07-2020
Ønskeliste...
Opdateret 01/07-2020
Sct. Bendts Kirke...
Opdateret 07/07-2020
   
Bordplaner offentliggjort, find den under forsamlingshuset...
Opdateret 07/07-2020