Svømmeundervisning og den kirkelige handling starter i Sct. Bendts kirke kl. 13:00 lørdag den 11/7-2020 Der vil på dagen være 3 bebser der skal vaskes, der har derfor været tale om enten at dele det hele op i 3 meget små bade med hvert ét hold supportere, eller at svømme alle 3 heats på alle baner, med alle tilskuere på pladserne på en gang. Uanset hvilken gennemløb dommeren vælger, så vil det blive en kraftig neddroslet version med "light" -vand i baljen, minumum af sang og ingen gudstjeneste.
Vi er endnu ikke blivet tildelt en mand i sort kjole, har derfor endnu ikke haft en snakker med ham om hvordan han tænker at dømme kampen. Der kan derfor godt komme et gap på 45 minutter inden vi kommer ind i varmen. Straks vi ved mere om startnummer, vil vi rundsende den til alle Michalas supportere. Men forvent de køre det hele live fra 13:00
Adressen på parkeringspladsen til kirken: Sct. Bendtsgade 9, 4100 Ringsted.
Det plejer at være muligt at parkere på den runde parkeringsplads og hvis den er fyldt op, er der normalt rigeligt med plads på vejene lige omkring kirken.